Despre noi

Sc.Heracles Imob SRL.Companie specializata in comercializarea materialelor de constructii, vinde la cele mai bune preturi zgura rosie pentru terenurile de tenis cu acoperire pentru orasele : Bucuresti , Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara, Galati, Braila, Bacau, Constanta, Craiova , Ploiesti si Pitesti.

Din 2010 societatea nostra a asigurat livrarea si manopera la efectuarea a peste 30 de terenuri de tenis . Printre clienti nostri amintim SC. Tineretului SA. si Tehnorob Srl. ce detin peste 10 terenuri de tenis in Bucuresti si Ilfov.

Echipa colaboratoare ce efectueaza serviciul de manopera la terenurile de tenis are in portofoliu peste 200 de terenuri executate atat In Bucuresti cat si in principalele orase din tara.

In acest moment comercializam toata gama de materiale de constructii respectiv: beton, fier beton, agregate balastiera, caramida, zgura rosie, marmura mozaic, gips carton, cherestea, fibre beton, plase sudate etc.. Incepand cu anul 2012 efectuam manopera de constructii la cele mai competitive preturi dar si servicii de transport si inchirieri utilaje.

Multumim ca ati ales Zguratenis.ro.